Onze Sponsors

Onze sponsoren!

Renes

De kunst van recyclen. Wellicht ziet u afval als afval. Maar wij zien er heel andere dingen in. Wij zien in afval het begin van iets moois. Het begin van iets nieuws. Renes verstaat de kunst om zoveel mogelijk reststoffen, een zo prikkelend mogelijke toekomst te geven. Waardoor de toekomst voor mens en milieu er weer rooskleurig voor komt te staan.

Bezoek website
Apotheek Portland

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres.

Bezoek website
Sponsor Kliks

Bestel via de SponsorKliks-pagina van de Portland Poema’s bij alle bekende webwinkels waarbij je al gewend bent om aankopen te doen. Je betaalt niets extra, de prijs via deze link is gewoon gelijk aan de prijs in de “normale” webwinkel. Alleen is het mooie dat van alle aankopen een commissie aan de Portland Poema’s wordt uitbetaald!

Bezoek website
Bram ladage

Gewoon, echt, genieten. Dat is Bram Ladage. Een momentje voor jezelf. Dit gevoel willen wij zo goed mogelijk overdragen naar de klanten toe. Daarom serveren wij onze patat altijd met een glimlach. We doen altijd ons uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen en ze een super vers patatje aan te kunnen bieden.

Bezoek website
Wesco

Wesco International - opgericht in 2002 - coördineert de verkoop en trademarketing van Wesco producten in Nederland en een groeiend aantal landen binnen en buiten Europa. Vanuit het kantoor in 'Villa California' te Rotterdam-Barendrecht worden in nauwe samenwerking met Westermann duizenden Wesco gebruikers via een netwerk van groothandels en dealers bediend.

Bezoek website
Zoekend

Wij zoeken sponsors!

Bezoek website
Afval loont

Afval loont heeft als doel de natuur te sparen en recycling te stimuleren. Zij willen mensen ervan bewust maken dat afval niet waardeloos, maar juist waardevol is. Door afval beter te scheiden en gescheiden aan te leveren bij een Afval loont filiaal draagt iedere deelnemer zijn steentje bij aan het behoud van de natuur. Ook het bestrijden van armoede en het helpen van mensen die het krap hebben, is onderdeel van een duurzame samenleving.

Bezoek website
Rotterdam United Baseball

RUB is een organisatie die als doel heeft het Honkbal, in de regio Groot Rotterdam te stimuleren, te structureren en te verbeteren, door maatwerk en visie te bieden op het gebied van topsport- talentontwikkeling en breedtesport, ten behoeve van de aangesloten honkbalorganisaties, gemeente(s), andere belanghebbende instanties en de maatschappij als geheel.

Bezoek website
Araneum

Wij ontwikkelen en implementeren hoogwaardige online oplossingen zoals websites, webapplicaties, CMS, beeldbanken, DAM systemen voor nationaal en internationaal opererende bedrijven. MarcomPro is het software platform van Araneum, dat wij inzetten voor de projecten, oplossingen en producten. Modulair, flexibel en schaalbaar.

Bezoek website
Conpipe

With know-how of over 40 years the Conpipe organisation is a wide operating group manufacturing carbon steel pipe systems for fluid transportation. With our international experience to-date we feel that Conpipe is in a position to offer you expertise, efficiency and quality against very competitive prices.

Bezoek website