Steun ons nu!

Help de vereniging door online loten te kopen. Klik hiervoor op de volgende link
De loten kunt u kopen vanaf 1 oktober

https://www.clubactie.nl/actie/PortlandPoemas

Steun ons nu!

De Grote Clubactie

Onze vereniging probeert op een aantal manieren inkomsten te generen om ons voortbestaan te kunnen garanderen. Structurele bronnen van inkomsten zijn daarbij van groot belang. De Grote Clubactie is één van die bronnen.

De Grote Clubactie zet zich al meer dan 40 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. 

Op deze manier organiseren duizenden verenigingen in Nederland eigen acties om hun doelen te verwezenlijken. Alle soorten verenigingen kunnen deelnemen. Groot, klein, sport of cultuur; ze kunnen allemaal met de Grote Clubactie extra inkomsten genereren!

De Portland Poema’s verkoopt de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder € 100.000,-. Dit is al sinds het eerste lot een feit en is daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie. De opbrengst voor verenigingen ligt ongeveer tussen de € 1.000,- en € 10.000,- per vereniging!

De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 1 oktober 2016. Loten mogen t/m 17 november 2016 geregistreerd worden. 7 december is de laatste dag dat loten in de contante verkoop kunnen worden verkocht. En op 8 december 2016 vind de trekking van De Grote Clubactie plaats.

Ook dit jaar hopen we te kunnen rekenen op een grote inzet van onze leden om daarmee weer een mooi bedrag voor de clubkas te kunnen verdienen.